Blog
ПродуктПриблизний рівень pHПродуктПриблизний рівень pH
Абрикосовий нектар3.8Малина3.2 – 3.6
Абрикоси3.3 – 4.8Мамалига6.8 – 8.0
Авокадо6.3 – 6.6Манго5.8 – 6.0
Алоє Вера6.1Маслини6.0 – 7.0
Апельсини3.0 – 4.0Масло6.1 – 6.4
Арахісове масло6.3Меляса (чорна патока)4.9 – 5.4
Кавун5.2 – 5.6Молоко6.4 – 6.8
Артишоки5.5 – 6.0Морква5.9 – 6.3
Банани4.5 – 5.2Морське вушко6.1 – 6.5
Батат (солодка картопля)5.3 – 5.6Борошно пшеничне5.5 – 6.5
Батат (солодка картопля) , варена.5.5 – 6.8М’якоть томата4.3 – 4.5
Білий хліб5.0 – 6.2Нектарини3.9 – 4.2
Боби5.6 – 6.5Овочевий сік3.9 – 4.3
Брокколі5.3Окунь, морський, смажений6.6 – 6.8
Вино2.8 – 3.8Оливки3.6 – 3.6
Виноград3.5 – 4.5Пахта4.4 – 4.8
Вишня3.2 – 4.5Персики3.4 – 4.1
Газовані напої2.0 – 4.0Печінка тріски6.2
Горох5.8 – 6.4Пиво4.0 – 5.0
Гірчиця3.5 – 6.0Питна вода6.5 – 8.0
Грейпфрут3.0 – 3.7Помідори4.3 – 4.9
Груші3.6 – 4.0Ревінь3.1 – 3.2
Диня6.0 – 6.7Сардини5.7 – 6.6
Ожина3.9 – 4.5Свіжі яйца7.6 – 8.0
Ізюм2.8 – 3.0Буряк4.9 – 6.6
Кактус4.7Сельтера5.7 – 6.0
Кальмари5.8Оселедець6.1
Каперси6.0Сидр2.9 – 3.3
Капуста5.2 – 5.4Соєве молоко7.0
Каракатиця6.3Соєвий соус4.4 – 5.4
Карп6.0Соус Каррі6.0
Картопля5.6 – 6.0Соус Чилі2.8 – 3.7
Кетчуп3.9Спаржа6.0 – 6.7
Кисла капуста3.4 – 3.6Сир4.8 – 6.4
Кленовий сироп4.6 – 5.5Томатний сік4.1 – 4.6
Полуниця, суниця3.0 – 3.9Тунець5.9 -6.1
Полуничний (суничний) джем3.0 – 3.4Турнепс (ріпа)5.2 – 5.6
Сік журавлини2.3 – 2.5Гарбуз4.8 – 5.2
Кокос5.5 – 7.8Оцет2.4 – 3.4
Кокосове молоко6.1 – 7.0Оцет яблучний3.1
Крабове м’ясо6.5 – 7.0Устриці5.7 – 6.2
Червоний перець4.6 – 5.2Фіники6.5 – 8.5
Креветки6.8 – 7.0Фруктове желе2.8 – 3.4
Крекери6.5 – 8.5Фруктовий джем3.5 – 4.0
Агрус2.8 – 3.1Фруктовий коктейль3.6 – 4.0
Кукурудза5.9 – 7.3Херес3.4
Курага (сушені абрикоси)3.4 – 3.8Хрін5.4
Лайм1.8 – 2.0Чай7.2
Лаймовий сік2.0 – 2.4Чорниці3.1 – 3.4
Лимоны2.2 – 2.4Шпінат5.5 – 6.8
Лимонний сік2.0 – 2.6Яблука3.3 – 3.9
Лосось6.1 – 6.3  
Цибуля пора 5.5 – 6.2  

Залишити відповідь