Збереження первісної свіжості і природного якості продуктів харчування є однією з найважливіших технологічних завдань сучасної харчової промисловості. На сьогоднішній день переробка та упаковка будь-якого продукту – овочів і фруктів так само, як м’яса і риби – все частіше проводиться із застосуванням захисного газу.
Упаковка в модифікованому газовому середовищі (МГС) продовжує термін терміни зберігання, забезпечує збереження смакових якостей і свіжого зовнішнього вигляду продуктів харчування. Спеціальна газова суміш в упаковці перешкоджає розмноженню мікроорганізмів і протіканню біохімічних реакцій, запобігаючи таким чином окислення (псування) продукту.
Застосування захисного газу є важливим елементом цілеспрямованого поліпшення якості Вашої продукції, а також надійної і більш рентабельною альтернативою глибокому заморожуванню і застосування консерваторів.